fredag 30 september 2011

Ännu fler höstkort =)

Jag tycker det är så enormt roligt att göra höstkort så inspirationen bara flödar... Här kommer två kort till som jag gjort av höstkitet!


Här har jag stämplat ett motiv och sedan färglagt det med promarkers. Som dekorationer den här gången valde jag en blomma och bling.


På det här kortet har jag stämplat och gjort mitt egna mönstrade papper. Som motiv den här gången valde jag att använda mig av igelkottar. Som dekoration satt jag dit ett hörn av ett mönstrat papper med ekollon på och stämplade texten "Kramar".

Kitet är inte riktigt slut än som ni ser på bilden nedan, utan jag har lite kvar av min utmaning att jobba på =P



Ha en bra fredag allihopa, kram på er...

onsdag 28 september 2011

Fler höstkort...

Nu har jag gjort fler höstkort av kitet jag visade i mitt inlägg igår. Så här ser dem ut!




Än finns det lite kvar av mitt kit =) Jag har bestämt mig för att använda varenda liten bit innan jag byter tema. Em liten utmaning till mig själv och jag gillar sådana :P

På återseende, vem vet kanske redan imorgon...

tisdag 27 september 2011

Det var ett tag sen...


...som detta månadspaket kom hem till mig. Jag tror att det är så lång tid som ca ett år sen =P Tänk hur det kan bli ibland...
Nu har jag hittat det när jag sorterade och gjorde fint i mitt pysselrum =) Det är höst igen och därför passade det bra att ta sig an detta inspirationspaket. Jag ska göra så mycket det bara går med det som finns i paketet, förutom att vissa tillägg såsom dekorationer eller enfärgade cardstock kommer användas.

Idag fick jag en beställning av en vän på ett höstkort och då passade jag på att använda mitt kit. Såhär blev det kortet:




Fler kort lär det bli av kitet då jag har en hel del kvar av det. Håll utkik under veckan och se vad jag hittar på att göra av det resterande materialet.

Ha en trevlig kväll...

söndag 25 september 2011

Box card

Jag har provat att göra ett box card. Jag hittade en beskrivning ute på nätet och ville testa hur man gjorde såhär blev mitt kort =)



Det var en rolig vikning, den lär det bli fler gånger...

lördag 24 september 2011

Höstkort

Svärmor och svärfar ska på 50-årsfest ikväll och de ska tillsammans med sina kompisar ge presentkort från ticnet i present. Dessa presentkort är som ni alla kanske vet rätt stora så därför kunde jag inte göra kortet i samma vanliga storlek (15*15cm) utan behövde göra det större.

Jag bestämde mig för att göra det i temat efter den årstid som är ute just nu, hösten. Jag gjorde kortet i storleken 15*30cm (ett helt cardstock). Jag har använt mig av mönstrade papper som även de har hösttema.


På framsidan har jag använt mig av två olika mönstrade papper. Texten "Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns" har jag skrivit ut på ett mönstrat papper med hjälp av min dator och skrivare.




Till vänster ser ni den fick jag gjort där presentkorten kommer att finnas senare. Till höger har jag dekorerat den plats där allas namn och grattishälsningen kommer att stå =)


Kunde inte låta bli... Jag satt även här en liten dekoration och sedan skrev jag mitt namn för att visa vem som gjort kortet =))

Ha en trevlig lördagskväll, på återseende...

lördag 17 september 2011

Det var roligt =)

I torsdags när jag gick hem från jobbet fick jag en förfrågan om jag kunde göra ett grattiskort till en tjej som fyllde 40år. Såhär blev resultatet:





(Kortet ovan gjorde jag utifrån att beställaren sa att det skulle gå i rött och svart, det fick inte vara gulligt och jubilaren gillar mat och vin)

Jag gillar att få utmaningar och göra riktigt personliga kort, jag blev nöjd med resultatet. Säg gärna vad du tycker om kortet i kommentarerna nedan =)

Trevlig helg allihopa!



söndag 11 september 2011

Grattiskort i starka färger

Igår skulle vi iväg på kalas till en tjej som fyllde 16år. Eller kalas, födelsedagsfirande kanske är det mer rätta ordet på det hela. Det serverades lunch och fika i alla fall. Jag hade inget kort som passade tillfället så jag fick göra ett nytt. Visst är det konstigt man har en hel drös med kort men inget passar just då, lustigt :p
Såhär blev kortet:


När jag satt mig ner och skulle börja skapa hade jag i tanken att det skulle kunna ge lite höstkänsla och ha mycket starka färger. Jag har använt ett roströdaktigt papper som kortbas. På det har jag limmat fast ett färgglatt, blommigt mönstrat papper och runt om det pappret har jag lindat svart snöre. Ovan på detta har jag satt fast en 3d blomma gjord av diecuts.

Vad gillar ni mitt höst kort? Kommentera gärna nedan.
Ha det bra så länge, på återseende =)