måndag 24 oktober 2011

Traktorkort


På det här kortet har jag använt mig av två olika mönstrade papper. som band har jag tagit en bit av en spets. På spetsen har jag satt lite bling och motivet på kortet är en traktor färglagd med promerkers.

Skulle behöva göra fler traktorkort för det är mycket bönder i släkten jag har gift in mig i och där är det trakotorer av olika färger och märken som gäller. Får se om jag kan få ihop fler =)

fredag 21 oktober 2011

Julkort

Min inspiration till att göra julkort börjar komma igång. Dock känns det fortfarande lite tidigt, men vad gör man inte för att hinna med att göra alla =)
Här är ett som jag gjort av en spillbit som jag hade kvar sen förra årets julkortsmakeri.


Här har jag använt mig av ett dubbelsidigt julpapper. Detta papper med tomtarna och det randiga pappret är samma papper, bara olika sidor på det. Sen har jag gjort som en ram av det svarta sammetsbandet. Till sist är texten dit satt med 3d-kuddar. Textremsan är en del av den här remsan som man skär bort på papper. På vissa papper går det att använda sig av den remsan precis som jag har gjort här.

Ha en underbar fredag allihopa.

måndag 17 oktober 2011

Stora tjejen =)

Ett av mina älskade syskonbarn fyllde sex år härom veckan.Tyvärr kunde vi inte gratulera henne på den stora dagen. Men jag fick möjlighet att fira jubilaren i helgen. Tänk vad tiden går fort, kommer ihåg när hon var nyfödd och nu...nu är hon redan 6 år och har börjat skolan.
Det här kortet fick hon av mig:


Väldigt tjejigt. Tror hon tyckte om det!

Ha en fortsatt bra måndagskväll allihopa. På återssende...

onsdag 12 oktober 2011

Julen närmar sig...

Ja, jag vet att det är tidigt att prata om julen, men dagarna år så fort och om jag ska hinna med att göra alla julkort som jag brukar lär jag börja nu. Här är några som är tillverkade förra året, men uppfräschade i år! Ja, jag blev inte nöjd med mina kort som de såg ut och därför kunde jag inte skicka dem till någon. Nu har de legat ett år i förvaring och jag har precis plockat fram dem igen. På alla tre korten är det lite detaljer som är nya för i år...





...och nu gillar jag korten =) Vad tycker ni om dessa kort?

Ha en bra onsdag allihopa.

söndag 9 oktober 2011

John Deere

Här är ett kort för traktorälskare =) Jag har gjort ett kort med mönstrat papper med John Deere traktorer på. Då färgerna på kortet går i grönt och beiget har jag dekorerat med beigefärgade blommor och i mitten av dem en gulaktig bling.



Enligt min man blev traktorkortet för blommigt och därför påstår han att det inte går att ge till en kille. Vad tycker ni?

På återseende...

fredag 7 oktober 2011

Blogcandy



Smått och gott firar 1 år och har nu en blogcandy. Vill du också vara med i deras utlottning klicka här!!


Nu är det bara för mig att hålla tummarna :P Gör ett besök där ni med...

lördag 1 oktober 2011

Nu är det slut...

...på mitt höstkit =) Känner mig så duktig som har gjort slut på alla papper när jag gjort korten. Det enda som är kvar är några brads och lite bling. Det här är de sista två korten som blev av kitet:




Det är roligt med utmaningar. Ska nog snart igen ge mig själv en ny utmaning, kanske jul eller vad har jag i gömmorna. Den som väntar på något gott...

Ha en trevlig lördag allihopa