söndag 30 januari 2011

Jag har gjort en LO :)

Jag hittade på en ny blogg (ny för mig) och den var riktigt inspirerande på många olika sätt. Om du är nyfiken på vilken blogg det är så heter den Scrap-Perra, klicka på länken kommer du dit :) På den här bloggen hittade jag en månadstävling där man skulle scrappa med cirklar och det såg jag som en rolig utmaning, så jag kunde inte låta bli att göra ett bidrag. Såhär blev mitt bidrag:






Man hittar även mitt bidrag på deras forum.

Det var riktigt roligt att göra en LO för en gångs skull. Ni läsare vet att det inte är det jag gör vanligtvis, men men ibland måste man väl utmana sig eller vad säger ni?
Vem vet det kanske gör att ni får se fler LO's i min blogg...
Hej så länge!

fredag 28 januari 2011

Välkommen följare nr 4 :)

Hoppas att du ska gilla det som jag lägger upp här i min blogg.

Altrad tändsticksask

Jag har gjort ännu en altrad tändsticksask. Jag brukar passa på att använda mig av mina spillbitar när jag gör dem. Jag tycker att det är en bra sak att ha några färdiga hemma för man vet aldrig när man behöver en extra gåva ;) Eller i alla fall jag är inte alltid ute i god tid när det gäller presenter.

Välkomna följare 2 och 3

Det var kul att se att jag hade fått nya följare :) Blir så glad. Hoppas att ni ska komma att tycka om att läsa det jag lägger upp på bloggen.

onsdag 26 januari 2011

Första inlägget på det nya året.

Hej mina läsare!
Jag ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat bloggen förrän nu. Men det har varit fullt upp och ingen tid har funnits till mitt kreativa sinne vilket har varit riktigt tråkigt. Men nu är det lugnt igen och nu hoppas jag att jag hittar mycket som inspirerar mig så jag kommer igång med allt. Men här är det jag gjorde igår kväll.


(ber om ursäkt för den röriga bilden, men jag tog kort i all hast på väg in på bussen idag för att jag skulle ge bort det)
Allt papper jag har använt mig av till det här kortet är spillbitar. Är inne i en period nu där jag har utmanat mig själv till att göra av spillbitar så att den högen inte bara växer vilket den har en förmåga att göra.

Hej så länge!