fredag 31 december 2010

Sista inlägget för detta år.

Nu är det snart slut på 2010. Men jag kunde inte låta bli att hinna lägga in det sista pysslet som jag hunnit göra här mellan jul och nyår. Såhär ser det ut :)


Den här jultagen gjorde jag till en julklapp vi gav bort, lite mer personligt med ett foto än de vanliga.

Jag vill också passa på att önska mina läsare ett Gott Nytt År och hoppas att ni vill fortsätta läsa det jag skriver här under året 2011 också.

onsdag 22 december 2010

Adventskalender hos CofM - lucka 16

Den 16 december var utmaningen under luckan i Card's of Marias adventskalender att man skulle göra ett kort med endast cardstock som papper, men man fick använda stämplar mm. Såhär blev mitt kort.

Adventskalender hos CofM - Lucka 15

Dagens utmaning den 15 december i CofM's adventskalender var att göra ett julkort i brunt. Mitt julkort i bruna nyanser blev såhär:




Det var en riktigt rolig utmaning tycker jag :)

Adventskalender hos Cards of Maria - Lucka 14

Den 14 december var dagens utmaning i CofM's adventskalender att göra en papperstjärna av något slag. Såhär blev min stjärna:



Den var lite svår att göra första gången tyckte jag. Men ska bli roligt nästa gång man gör den och se om man tycker det är lättare då. Men en rolig utmaning :)

Adventskalender hos CofM - Lucka 21

Den 21 december var dagens utmaning i luckan hos Cards of Maria att man skulle göra en presentförpackning på något sätt. Jag gjorde en till en av de julklappar jag slagit in och min blev såhär:


Om du blir nyfiken på vad det är för adventskalender jag gör bidrag till hela tiden så ta dig gärna en titt, klicka på länken!

Adventskalender hos CofM - Lucka 22

Idag den 22 december var dagens utmaning i Card's of Marias adventskalender att man skulle göra en vintrig LO. På denna LO skulle det finnas snnöflingor av något slag.

Såhär blev min LO, den är i miniformat 12cm*12cm Jag gjorde den som omslagsbild till ett CD-skiva.

måndag 13 december 2010

Adventskalender hos CofM - Lucka 13

Idag var utmaningen att göra något med mycket glitter och bling. Jag har gjort ett kort och använt mig av mycket glitter och bling i härliga färger. Klicka på länken så kan du gå in och inspireras av Cards of Marias adventskalender.
Såhär blev mitt kort:


söndag 12 december 2010

Adventskalender hos CofM - lucka 12

Idag den 12 december var dagens utmaning hos Cards of Maria att prova på en speciell kortvikning. Det var en klurig utmaning. Jag gillade vikningen skarpt så den blir det nog fler gånger i framtiden.


Adventskalender hos CofM - Lucka 11

Igår den 11 december var dagens utmaning hos CofM att man skulle göra ett kort med ängel på. Man skulle använda sig av spets och guld också. Såhär blev mitt kort.




Ta dig en titt på Card's of Marias adventskalender, väl värt ett besök!

Card's of Marias adventskalender - Lucka 9

Dagens utmaning i Card's of Marias adventskalender var att göra ett kort utifrån en viss skiss. Såhär blev mitt bidrag:


Det enda jag har ändrat på från skissen är att jag har satt tre dekorationer i nedre hörnet till vänster och i uppe till höger, det var tvärtom på skissen.

Om du är nyfiken att se hur skissen ser ut kan du klicka på länken

lördag 11 december 2010

Trishutter kort - utmaning 10 december

I Lucka 10 för Card's of Marias adventskalender fanns utmaningen att göra ett trishutter kort i jultema. Jag hade aldrig gjort denna kortvikning förut, så det var intressant att testa. Såhär blev mitt kort.

Altrad godisask - utmaning 7 december

Den 7 december var utmaningen i Card's of Marias adventskalender att altra en godisask. Såhär blev mitt bidrag.


Jag har satt på band och en rosett, samt en tag med en liten hälsning och mistat för att få lite skimmer över det hela. Det gnistrar som snö...

fredag 10 december 2010

Skisstävling

Jag blev så inspirerad av skissen som Cards of Maria har i sin skisstävling för December. Så här kommer mitt andra bidrag till den tävling. Denna gång blev det ett kort.




Gör ett besök och titta på skissen och se om den också kan inspirera dig. För att komma direkt till inlägget med skissen kan du klicka på länken.

Adventskalender hos Cards of Maria - Lucka 8

Den 8 december var utmaningen, i Cards of Marias adventskalender, att man skulle göra ett rosa julkort. Såhär blev mitt bidrag.

Adventskalender - Lucka 6

Cards of Maria har en adventskalender med nya utmaningar varje dag. Den 6 december var utmaningen att göra ett kort i blått med en snögubbe på. Såhär blev mitt kort när inspirationen satt igång.



Gå in och kika på deras adventskalender du kommer att hitta mycket inspiration.

söndag 5 december 2010

Adventskalender hos Card's of Maria

Dagens utmaning (5 december) var att göra ett värmeljuskort. Såhär blev mitt när inspirationen gick igång.

Gå in och kika i Card's of Marias adventskalender, den är riktigt inspirerande.

Adventskalender hos Card's of Maria - 4 december

Dagens utmaning för den 4 december var att göra ett kort med någon form av pepparkaka på. Jag har här använt mig av en stämpel som är en pepparkaksgubbe och stämplat på brunt glitterpapper.
Är du nyfiken på Card's of Marias adventskalender så klicka på länken



Adventskalender hos Card's of Maria, Lucka 3

Den 3 december var dagens utmaning att allt man använde för att dekorera med skulle vara delbart med 3. Man skulle göra något som var en presentask/julgranspynt. Såhär blev mitt bidrag!




Här har jag använt mig av 3 bitar mönstrat papper, 9st blåa bling, 6st vita blommor, 3st snöflingor och 3st band för att knyta ihop det hela.

Gå in och titta och hitta massor av inspiration i Card's of Marias adventskalender.

Adventskalender hos Card's of Maria - Lucka 2

Dagens utmaning den andra december var att dekorera en tändsticksask. Såhär blev mitt bidrag.



Om du är nyfiken så gå in och titta på Card's of Marias adventskalender, nya utmaningar varje dag.

Julkalender hos Cards of Maria - Lucka 1

Utmaningen som var för den 1 december var att göra en jultag. Här kommer mitt bidrag:



Om du också vill vara med eller bara är nyfiken på Cards of Marias julkalender så klicka på länken och gå in för att ta dig en titt :)

lördag 4 december 2010

Skisstävling hos Cards of Maria

Jag har tagit chansen att vara med i en skisstävling nu i december. Om du blir inspirerad av mitt alster och vill se den ursprungliga skissen så finns den hos Cards of Maria, gå in och titta där.

Såhär blev mitt bidrag, en altrad tändsticksask.


Nu är det bara för mig att hålla tummarna ;)

Jag får be om ursäkt...

...att jag inte har uppdaterat på några veckor. Har haft lite mycket att göra. Men nu verkar det lugna ner sig ett tag igen. Förra helgen var full med kursen och inspiration. Dessa alster var vad vi gjorde efter att vi avklarat st olika kurser, på två dagar. Det var Min lilla bod som var arrangör för helgen.